Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
2nd

Bulan lepas sekali ja entry ak an. Huh,bz bai. Just nak share dgn korang yg ak besyukur sngat2 dgn apa yg aku ada sekarang nie. Nak tau apa? Meh sini kak pah cerita. Haha.
Kalau dulu ak mmg jealous la kan org guna phone canggih2 nie. And now ak dah dapat apa yg ak nak selama ni. Terima kasih along sbab blikan adik phone baru ni. Betul kata org cepat atau lambat kita pasti akan dapat klu benda tu boleh menggembirakan hati kita. Besyukur ak kepada Allah ni smpi x terhingga. Semua yg ak nak selama ni semua ak dapat drpd kakak2 n abang n mama ak. Ak nak laptop kena belikan. Ak nak naik kapal terbang klu balik sandakan pun kena belikan tiket. Ak nak baju baru mama blikan even lambat kan. Ak nak top up acik,mama,abang n angah tolong top upkan. Aku nak varsity angah belikan. Apa lagi yg ak mau? Semua dapat,bukannya bangga tp ak besyukur sngt2. Dan ak sedar apa yg ak minta ti mereka hanya mau satu pembalasan sahaja iaitu BELAJAR RAJIN2 N BAGI DAPAT TITLE DEKAN XPUN 3 POINTER. insyaAllah adik akan cuba n usaha untuk tunaikan hajat kamu semua. Aminn.


Posted at 6:13 AM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
Hai how's my new blogskin? Like it? Rate it boleh? Haha now it yours, you can remove my unvaluable speech here and put yours.

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -