Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
3rd

Tadi pagi terpaksa kena bangun awal sebab hari ni bermula la perjuangan ak dalam suntikan HPV. perjuangan la sangat. Hahha. Btw,bapak lama wei ak tggu kat unit kesihatan. Nurse tu eh jap nurse ke? Hmm,pmbntu kat UK tu la kan bgtau jm 8 pg dah jalan g klinik. Klinik tu nmanya klinik nur sejahtera.then yg paling sakit hati sebab jam 9.45 bru kena bwa g sana. Mmg x lama ak tunggu. Dah smpi d lokasi,ceewahh ak org pertama trima suntikan tu then dgn 6 org yg lain la. Kami 7 org ja ambik suntikan td. Masa nurse tu suntik mmg x sakit tapii lepas ja sejam tu ak dah mula rasa nak muntah n pening. Aduyaii. X suka betul. Last2 temuntah jgk tu pun masa dah smpi hstel la kan. After ak ambik suntikan yg 6 orang tu budak part 1,dorg bgus n sngt peramah. Siap hasut ak ckp (*kak lepas nie kita p makan mcd la dulu*) kakak nda kesah ka. Ahahaha. Ak pun apa lagi join la. Dorg tnya mcm2 soalan kat ak. Ak pn jawab je la.hbs ja makan nak smbng jalan lagi la kononya sbb satu budak tu nak bli kertas kajang. Tup2 masa keluar dr mcd tu pk cik bus dah sampai. X kesampaian l hajat si kawan tu. So kiterorg pn balik uitm dalam jam 12 mcm tu. So,second dos ak nnt 8/3. Huh. Roomate ak nie cakap second dos nie agak sakit. Haiyoyoyo. Btw,ladybird nak tdo dah. Byeee u olls ♥


Posted at 9:20 AM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
Hai how's my new blogskin? Like it? Rate it boleh? Haha now it yours, you can remove my unvaluable speech here and put yours.

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -