Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
4th
i'm coming home,
i'm coming home,
tell the world that i'm coming home...
yeahhh.
dah kat rumah pun ak.huhu. alhamdulillah selamat sampai pun kat rumah.cuti ada 9 hari so ak menghabiskan masa ak hnya d rumah n jalan pn dgn family je la kot sebab kengkawan aku xda. soulmate ak tu g becuti kat KL so x dapat nak lepak dgn member sengal tu. nak lepak dgn kwan ak sorg tu tapi kenderaan ak xda nak g rmah dia.so mmg duk rumah je la.
cuti nie keja ak selain duk kat rumah nak shoppoing online ja kot kat instagram tu bnyk org jual peplum,tribal,shawl paisley la bnde tah. semua ak nak. n skrg nie tgah order shawl paisley. lawaaa kot shawl dia hikhik..dulu tdung bawal aidijuma n now shawl plak. kjap tdng bawal kjap shawl. mcm tu la fashion kan.me n my sis tgah order casing phone special yg ad muka kami. hehe. untuk phone ak rm 40 x termasuk postage. agak mahal la jgak tp apa boleh buat mmg suka pnya pasal.haha.
k la.nai,smpi situ ja kot sbb kak pah xtau nak post apa lagi. :D

Posted at 11:12 PM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
Hai how's my new blogskin? Like it? Rate it boleh? Haha now it yours, you can remove my unvaluable speech here and put yours.

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -