Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
6th
assalammualaikum followers! hehe,even followers aku sikit kan,x salah kalau ceq nak bg salam kan. hahhaha
okokok..bulan 3 xda nak update kan,bukannya ape xdan bak kata org kedah ..haha. x sempat sbb assignment yg perlu dihntr dgn segera then ptnghan tu aku exam smpi bukan 4. so skrg aku dah balik kat sandakan,then mmg bnyak sngt masa yg terluang untuk ak update blog ak haa.
ok,kali nie ak nak cer pasal soulmate a.k.a si bling2. hahaha
23rd MARCH tarikh yg sngt bermakna buat aku dgn soulmate ak yg lain. Honestly la kan,kami sebenarnya tidak la terlalu rapat mcm skrg nie sebab setahun hnya sekali ja jmpa. masing2 bz dgn study. jmpa pn time raya ja. so nak kata rapat tu on the phone ja kot rapat.
tp sejak ja kami jumpa d kk hari tu, hbngan persahabatan kami semakin rapat. idk why but i'm really appreciate n love our friendship.ni pun sbb jee janz  trun KK thats why la kami jalan. kalau diikutkan ak,jee janz n judin ja yg rapat sebab yg lain tu semua menghilang. yg is menghilang sebab malu dgn kami sbb dy xda duit nak smbng blajar mcm kami. sekejap ja dy blajar. tp alhamdulillah dgn adanya jee jan persahabatn kami semakin baik. dialah yg mulakan langkah cari kami balik,time tu 2009. dy la start contact kami semua. thanks babe :)
ok back to the story,masa d kk tu actually plan mmg kami tiga ja,ak la yg urus semua segala kereta,d mna mo pegy,makan dmna semua ak yg manage. driver kami c baby santa iaitu judin. haha
dah ada kami tiga dalam kereta,tba2 judin kol is,ak pun pelik kenapa c is mau ikut? *dgn muka tekejut* then judin bilang ya,kita mo p ambik dy la nie. ak sentap okay.
smpai ja rumah is,masuk jak dy kereta ak tgok dy dr ats smpi bwah,haha,suddenly he said ko knapa pipah,tau la ak makin comel bha nda pyh la tgok ak begitu,hahha. berabis aku ketawa..hahha is2 prgai ko nda pernah mau berubah.
then kami teruskan perjalanan kami untuk mengisi perut. mmg sngt had fun dgn dorg hari tu tp tg aru pnya moments sngt best. ak xboleh bgtau d sini sebab itu semua rahsia antara kami semua. memang x sgka lelaki ckp begitu okay. mmg sngt sweet. n start situ brulah aku tau yg dorg mmg sngt2 sayang dgn friendship nie. n for ur information,kami nda pernah lost contact sejak dr hari tu,always kol atau whatsapp ataupun skype. msti akan rndu antara satu sama lain kalau ada yg senyap ataupun x ambik peduli antara satu sama lain. hhaa. apa2 pun honestly bak kata is: honestly i love them " berharap persahabatan kami kekal hingga ke akhir hayat. amin





is n jee jan buat nama kami d pasir :) sweet kan? ahaha




enough. thats all bloggers :)

whatever happend ,susah senang kita tetap bersama. bak kata judin "persahabatn kita xkan pernah rapuh". berharap persahabatn soulmate kita nie berkekalan hingga ke akhir hayat. x sabar tggu awal bulan 6 nie. hihi :)

Posted at 7:37 AM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
Hai how's my new blogskin? Like it? Rate it boleh? Haha now it yours, you can remove my unvaluable speech here and put yours.

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -