Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
7th
alhamdulillah ALLAH masih lagi memberikan aku peluang untuk bernafas d bulan yg baru ini iaitu MEI.Syukran YA ALLAH :)

post yg ke 7 kali ni ak nak citer pasal result dah nak keluar. huwaaaa. takut gila bai. xtau la nak imagine mcm mna la reslut ak nant. haihh,seram sejuk la. ada hari tu ak mimpi yg ak gagal satu subjek dan yg lain tu semua nyawa2 ikan. xkau takut terus ak hah eishh,menangis ak masa dpt tau result ak mcm tu kononya. haihh,mudah-mudahan la result ak kali nie xda yg gagal tu yg paling pebting. sbb kalau ak ada gagal ak xdapat nak grade on time. ak xnak jadi mcm tu. xmauuuu. ak berdoa sngt2 dapat keputusan yg baik.amin

Posted at 12:57 AM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
Hai how's my new blogskin? Like it? Rate it boleh? Haha now it yours, you can remove my unvaluable speech here and put yours.

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -